3 modalități de a vă deschide „Umbrela de optimism”

umbrela

Viața este exact ca vremea. Puteți simți fluxul pozitiv într-un moment și sa fiți prins într-o furtună de negativitate în următorul.

În unele zile ai nevoie de o umbrelă de optimism

Chiar și în cea mai clară, cea mai frumoasă zi, puteți avea un duș sau o furtună imensă. Poți fi ca un expert în vreme și să încerci să prezici vremea, dar uneori pur și simplu nu știi niciodată.

Te-ar putea interesa si:

Acesta este motivul pentru care este important să vă purtați umbrela. . . „Umbrela optimismului”.

„Umbrela Optimismului” este la fel ca o umbrelă tradițională, care te protejează de vreme rea, cu excepția faptului că te protejează din interior spre exterior. Îți păstrează mintea limpede și îți protejează sufletul. Este important să vă amintiți în mod conștient de acest lucru și să știți cum să îl deschideți atunci când apar nori întunecați.

Te-ar putea interesa si:
Te-ar putea interesa si:

AICI SUNT 3 MODURI DE A DESCHIDE UMBRELLA DE OPTIMISM

A RESPIRA

În timpul oricărei furtuni de energie negativă, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să vezi furtuna și să realizezi că, deși s-ar putea să fii în mijlocul furtunii, ai umbrela cu tine și poți rămâne uscat, calm și conectat . Cu toate acestea, primul pas către deschiderea umbrelei este furnizarea de oxigen în creierul tău.

Studiile au arătat că este nevoie de  timp pentru a vă concentra asupra respirației dvs.

Poate reduce drastic energia negativă, inclusiv durere și stres. Nu numai că respirația profundă de aer curat ajută la reducerea negativității, ci este și elementul cel mai important din viața ta. Nu am putea supraviețui mai mult de două minute fără să respirăm.

Așa că inspirați lent și constant, adânc prin nas și prin gură. 4 contează, 8 contează.

Afirmați verbal că sunteți protejat. Meriți să faci asta pentru tine de cel puțin 10 ori pe zi!

SA NU VA FIE FRICA SA CALCATI ÎN BALTI

Fiecare zi însorită din viață aduce noi oportunități. Dar zilele furtunoase aduc noi provocări. Din fericire, aceste provocări au capacitatea de a se transforma în oportunități de cunoaștere și creștere personală. Cu o atitudine greșită, însă, o ploaie mică se poate transforma rapid într-o furtună.

Găsiți cea mai bună modalitate de a vă bucura de moment și de a fi recunoscători. Sari în bălți sau cel cel mai bine fii Fred Astaire și cântă în ploaie. Viața nu este despre ceea ce ți se întâmplă, ci despre ceea ce faci când ți se întâmplă.

VEZI CURCUBEUL

Ca în orice furtună, realizează că va ajunge la sfârșit. Căutați razele de soare și speranță. Veți fi din nou în lumină și, atunci când veți fi, vă veți lăsa umbrela până când veți avea nevoie de ea și veți fi recunoscător pentru experiență.

Nu a fost niciodată vre-un moment pentru care umbrela dvs. de optimism sa nu vă poate ajuta. Deschideți-o și lăsați-o să vă ajute oriunde mergeți.

Te-ar putea interesa si:
Loading...
Te-ar putea interesa si:
Loading...