Au cheltuit o avere să se tuneze, împart același bărbat! Cum arată surorile, cum decurg partidele de amor în 3

Două surori s-au decis să se tuneze dincap și până în picioare și sunt identice acum! Unde mai punem la socoteală faptul că acestea sunt gemene…rezultatul afost unul așa cum șil-au dorit! Cu toate acestea, șocant nueste faptul căcele 2au cheltuit aproape 200.000 de euro pe operații estetice, ci faptul că au ajuns…să împartă același bărbat!

S-au născut în aceeaşi zi și chiar dacă semănau izbitor de mult, s-au gândit la o metodă care săle facă identice. Două surori gemene din Australia au pus la cale cel mai bizar plan șiau mers degrabă în cabinetul medicului estetician, pentru a-ida acestuia toate indicațiile necesare realizării unui proiect pe cinste: să le facă să fie identice și sănu existe nici cea mai mică diferență, din punct de vedere estetic, între ele, informează presa internațională.

Zis și făcut, căci australiencele sunt femei tare, tare determinate! Surorile gemene și-aumărit buzele, și-au pus cele mai mari silicoane, extensii de păr, gene și au ajuns să arate absolut la fel.

Loading...

Au cheltuit o avere pentru a fi identice

Au cheltuit peste 160.000 deeuro pe operații estetice, dar faptul căerau identice nu le-a fost de ajuns, așacă s-audecis să împartă și dragostea lor, pentru același bărbat. Chiar dacă unii oameni leacuză de faptul că ducun stil de viață ciudat, celor două nici că le pasă și trăiesc după nunul lor plac.

“Împărţim acelaşi bărbat. Suntem treiîn relaţie”, a declarat Anna, în presa internațională.

Loading...

“Nu este deloc ciudat pentru noi. Suntem toţi împreună când facem sex”, a dezvăluit şi Lucy.

Loading...