Instinctele pe care nu trebuie să le ignori niciodată

Când oamenii spun că „îi ascultă intestinul”, înseamnă că intuiția lor îi ghidează în luarea unei decizii.

Cu toții avem această abilitate înnăscută de a asculta acea voce interioară care ne spune să nu trecem cu ceva sau că persoana care ne cere ajutorul ar putea avea motive ulterioare sau că visul nostru din copilărie ar putea deveni de fapt o alegere de carieră împlinitoare în viața noastră de adult. .

În mod esențial, putem decoda această senzație de intestin adesea indescifrabă pe care o obținem în anumite situații, deoarece acea bătaie în stomacul tău, oboseala bruscă sau nevoia puternică de a ajuta persoana de lângă tine poate dezvălui mai mult decât crezi.

AICI SUNT 5 INSTINȚE PE CARE NU VREȚI SĂ VENITI:

1. „Nu mă simt bine.”

Dacă ceva din corpul tău nu se simte bine, ar trebui să asculți acest sentiment înainte de a se agrava.

Mulți oameni ignoră semne subtile din corpul lor și ajung să se confrunte cu o problemă mult mai mare decât au planificat inițial.

Corpul tău știe instinctiv când ceva este în afara echilibrului, iar acele semne de avertizare inițiale îți justifică recunoașterea și investigarea ulterioară pentru a afla ce încearcă să-ți spună intuiția.

Nu ezitați niciodată să apelați la avocatul dumneavoastră de bunăstare dacă vocea voastră interioară începe să urle la voi pentru a lua măsuri – corpul uman ne comunică surprinzător de des prin puterea intuiției.

Cu o altă notă, acordați atenție modului în care vă simțiți de fiecare dată când interacționați cu cineva.

Te simți scurs, neliniștit sau deprimat?

Aceste sentimente au ieșit la suprafață dintr-un motiv – ascultându-te intuitiv, poți determina care persoane din viața ta îți sug energia uscată și cine te face să te simți în viață.

2. „ACESTA SITUAȚIE PARE PERICULOASE.”

Ați văzut vreodată filmele cu destinația finală, unde o persoană dintr-un grup de prieteni primește viziuni intense înainte de a se întâmpla ceva rău?

Aceste filme, indiferent dacă sunt intenționate sau nu, înfățișează rolul neobișnuit pe care îl poate juca intuiția în situații periculoase.

De exemplu, poate în călătoria dvs. săptămânală la magazin alimentar, cineva vă întâlnește privirea și vă veți simți instantaneu în privința lor.

Să zicem că încep să vă urmărească discret în jurul magazinului și apoi îi urmăriți să iasă afară, fără să cumpere nimic.

Cu toate acestea, nu pleacă; în schimb, ei așteaptă în afara magazinului și simțiți intuitiv că, mergând la mașina dvs., vă veți pune într-o situație potențială care poate pune viața în pericol.

În timp ce este posibil ca această persoană să nu te fi pus în pericol direct, intuiția ta îți poruncește să nu părăsești magazinul fără să-i spui managerului sau să suni mai întâi la poliție.

Răspunsul la luptă sau la zbor la om a fost conceput pentru a ne avertiza asupra pericolului imediat și a ne muta să acționăm asupra acestui sentiment. În timp ce instinctele noastre pot avea defecte, ar trebui să le asculți indiferent de ele – s-ar putea să vă salveze viața.

3. „TREBUIE SĂ TE AJUT ACEASĂ PERSONĂ.”

Instinctele nu indică întotdeauna ceva negativ.

Întrucât toți avem originea din aceeași sursă, avem legături directe unul cu celălalt și putem simți când cineva are nevoie de ajutor.

Avem capacitatea puternică de a citi energia altor oameni, evaluând expresiile lor faciale, limbajul corpului sau modul în care ne simțim în jurul acelei persoane.

Ați observat vreodată cum toată lumea se plimbă pentru a oferi orice ajutor în urma unui dezastru natural sau cauzat de om?

Această dorință puternică de a-i ajuta pe semenii noștri vine în prealabil în evoluția noastră ca specie; la urma urmei, când oamenii trăiau în afara pământului, ei depindeau unul de altul pentru supraviețuire.

Unii dintre ei au adunat lemn pentru adăpost și foc, în timp ce alții au dorit să ajute la găsirea hranei pentru ei și pentru alții.

Ei s-au ajutat unii pe alții nu doar din necesitate, ci datorită unei înțelegeri profunde a faptului că oamenii trebuie să se simtă îngrijiți și protejați.

Oferiți ajutor chiar dacă persoana în cauză nu o cere – indicii non-verbale pot oferi o perspectivă mult mai mare decât cuvintele din aceste tipuri de situații.

4. „Acest lucru îmi vine în mod natural.”

Răspândirea poate face adesea probleme care nici măcar nu existau în primul rând, în special în ceea ce privește talentele tale naturale.

Poate că ați petrecut săptămâni în care vă practicați liniile pentru o piesă și aveți toate mișcările de mână, inflexiuni în tonul vostru și toată chestia în jos. poi, când urci pe scenă pentru practica ta finală, uiți brusc tot ce ai muncit atât de mult practicând. Sau, poate, ai devenit jucătorul vedetă al echipei tal

e de baseball, dar mintea ta merge pe overdrive și te pune sub presiune, făcându-ți să-ți lipsească fiecare minge care te găsește la baza acasă.

Oamenii cu talente extraordinare se sufocă în mod obișnuit atunci când este timpul pentru ei să facă performanță, iar toate acestea se datorează faptului că își lasă mintea să curgă.

Ei acordă prea multă atenție gândurilor lor, mai degrabă decât să-și lase instinctele să preia.

Dacă ceva vă vine în mod natural, distrageți-vă mintea cu altceva decât sarcina la îndemână, cum ar fi o melodie sau o memorie care vă face fericit și permiteți instinctelor voastre să preia în schimb.

5. „ACESTA SE SIMPTE BINE.”

Intuția ta îți vorbește în multe feluri, așa că nu ignori niciodată sentimentele „oprite” pe care le obții, oricât de subtil.

Indiferent dacă se aplică schimbării carierei, alegerii următorului tău iubit sau iubitei sau deciziei unde să trăiești, intuiția ta joacă de fapt un rol mai mare decât gândirea rațională în aceste decizii.

Atunci când faceți aceste alegeri care pot schimba viața, aceasta se reduce mai ales la modul în care vă simțiți despre ele.

Gândiți-vă la asta: toți vrem doar să ne simțim bine, așa că adunăm și scădem lucruri din viața noastră pentru a se alinia cu acel sentiment.

Dacă cariera ta câștigă 100.000 de dolari pe an, dar te face mizerabil, ai rămâne cu ea, mai degrabă decât să-ți iei jobul de vis care plătește 40.000 de dolari?

Probabil că intestinul tău îți va spune să faci ceea ce te face fericit și să iei locul de muncă cu salarii mai mici decât să îl păstrezi pe unul care te face să te simți mort în interior.

Când ceva se simte bine, o lampă se stinge în interiorul dvs. și nu necesită cu adevărat multă capacitate cognitivă – vă vine cu ușurință. Ascultați-vă intuiția data viitoare când luați o decizie importantă – aceasta vă va ajuta să alegeți calea cea bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.