Ruby, probleme mari din cauza silicoanelor

Deși are doar 30 de ani, cântăreața Ruby și-a operat bustul de trei ori. A trecut prin chinuri cumplite și admite că din vina ei, pentru că nu a respectat instrucțiunile medicilor.

Încă de când era în liceu, Ruby a fost complexată din cauza faptului că avea un bust generos, mult mai mare decât fetele de vârsta ei. Prin urmare, la scurt timp după terminarea liceului, și-a făcut operație de micșorare a sânilor.

‘Eram complexată pe atunci pentru că multe dintre colegele mele, colegii mei făceau mișto de mine’, a declarat Ruby.

Loading...

Nimeni nu a știut, nici măcar părinții ei. La scurt timp, și-a dat seama că nu a luat o decizie bună și a urmat o altă operație, de această dată pentru mărirea bustului.

Numai că, pe lângă faptul că rezultatul nu a fost cel scontat, Ruby nici nu a respectat indicațiile medicului, nepurtând bustieră. Prin urmare, operația sa s-a deschis, urmând zile și nopți de chin.

‘Mi-am făcut-o pe prima de micșorare, apoi pe a doua ca să repar și am nenorocit situația complet. Da, bustul meu natural era mai mare decât acum. Era foarte drăguț… îmi pare rău acum’, mai spune Ruby.

Loading...

‘Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a deschis operaţia, era carne vie, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leucoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci’, își amintește vedeta.

A fost o chestiune de timp până când a urcat din nou pe masa de operație, recent. De această dată, totul a decurs bine, iar vedeta e mulțumită de rezultat, după cum a declarat ea la Antena 1.

Eu sunt încă în recuperare… Da, acum am făcut ceva frumos. Mă bucur că acum a dat Dumnezeu să iasă exact așa cum îmi doresc eu.

Loading...

(Bustul – n. red.) Nu arăta foarte bine – am vopsit gardul cât am putut, timp de vreo 7 ani’, a declarat ea.

În ultimii 7 ani, am avut complex. (…) am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa’, a mai povestit cântăreața iadul prin care a trecut.

Loading...