Primarul Gabriela Firea își plătește șefii de Poliție Locală mai bine decât un general de armată. Salariul lunar net ajunge la 15.462 de lei + sporuri

Primarul capitalei, Gabriela Firea, își plătește șefii de Poliție Locală mai bine decât un general de armată. Libertatea a intrat în posesia unor documente care arată că un director din Poliția Locală câștigă lunar aproape 15.5000 de lei, fără sporuri.

Totodată, un șef serviciu sau un șef de birou poate încasa în jur de 11.800 de lei pe lună, iar un polițist local are un salariu de circa 6.500 de lei.

În comparație, sursa citată publică și salariul unui general din Armata Română, Armată membră NATO. Acesta încasează lunar un slariu net de circa 10.000-12.000, iar un colonel 6.800 de lei.

Loading...

La salariile angajaților din Poliția Locală București se adaugă și sporurile: pentru condiții vătămătoare, 10% pentru directori și 15% pentru restul angajaților. Norma de hrană este 32 de lei/ zi.

Singurii care rivalizează cu directorii de Poliție Locală sunt șefii de stat major, cu salarii nete între 14 și 17.000 de lei, mai scrie sursa citată.
Modul de salarizare din Poliția Locală îi deranjează chiar și pe propriii angajați, fiind diferențe uriașe între aceștia.

Loading...