Ea este cea mai provocatoare șoferiță de TIR din România! Incredibil cum e îmbrăcată la volan.

Ea este cea mai provocatoare șoferiță de TIR din România! Incredibil cum e îmbrăcată la volan.

Asta nu e tot! Andreea tocmai a anunţat că renunţă la meserie, iar motivul i-a șocat pe colegii ei.

Soferita de TIR care in urma cu trei ani a scandalizat internetul pentru ca asculta muzica tare si se uita pe telefon in timp ce conducea, a facut un anunt foarte important care i-a luat prin surprindere pe colegii ei.

Loading...

Cea mai sexy soferita de TIR, din Romania, cea care in urma cu trei ani a reusit sa-i scoata din minti pe colegii de breasla, cu un film scandalos, a facut un anunt neasteptat.

Andreea a anuntat ca renunta la meserie, motivul fiind acela ca va deveni mama! „Mi-am facut meseria cu mare drag si sper sa faceti si voi la fel. Acum e timpul sa fiu mama… Ultima cursa”, a scris tanara in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de TIR pe care l-a condus ani la rand.

In 2016, Andreea a fost protagonista unui scandal de proportii, dupa ce s-a filmat in timp ce se distra cu muzica la maxim si privirea in obiectivul telefonului, in timp ce gonea cu TIR-ul pe sosea!

Loading...

In timp ce unii colegi s-au aratat fascinati de curajul soferitei, altii au pus-o la zid si i-au atras atentia ca din cauza unor asemenea personaje inconstiente ca ea se produc nenorociri pe sosele.

“Ai idee cat de greu mai poti controla 40 de tone, daca faci o explozie si tu stai sa te filmezi cu telefonul? Munca pe care o faci este plina de responsabilitate, o secunda de neatentie si poti distruge multe familii, inclusiv pe a ta…

Asa ca lasa pitiponcelile pentru pitipoance si tine mainile pe volanul ala!“, i-a transmis la vremea respectiva un coleg de breasla.

Loading...
Loading...