ESTE NUMARUL INGERILOR. IL vezi DES 11:11.

11 NOIEMBRIE VA FI SPECIAL

Îngerilor și spiritelor le place să ne contacteze prin diferite metode, cum ar fi să joci o melodie recurentă la radio, care poate avea o semnificație specială, să răspundă la o rugăciune, să trecem la o anumită pagină dintr-o carte pe care o citim sau chiar să ne îndreptăm atenția către repetare. numere pe un ceas sau semn, cum ar fi 11:11.

La început, acest lucru poate părea o coincidență stupidă, dar, privind mai departe, vei afla că are ascuns un mesaj spiritual puternic.

IL vezi DES 11:11

Din ce în ce mai mulți oameni par să observe aceste numere care se repetă pe ceas, pe panouri publicitare, indicatoare și alte locuri pe marginea drumului, ceea ce nu face decât să ofere un adevăr suplimentar că are loc o schimbare masivă în conștiință și conștientizare.

Acest fenomen apare practic pentru a ne aminti de sincronicitățile profunde și schimbările cosmice care au loc în această perioadă frumoasă pe planetă și ne aduce atenția și asupra gândurilor și sentimentelor noastre actuale. Intenția de bază a îngerilor noștri care ne aduce conștientizarea la 11:11 este să ne facă să fim mai conștienți de noi înșine și să ne reamintim că avem întotdeauna îndrumări și o înțelepciune mai mare să ne bazăm oricând ne simțim blocați, speriați sau frustrați.

Potrivit lui Doreen Virtue, un cunoscut înger terapeut și mediu psihic între lumea spiritului și lumea umană, văzând repetarea numerelor, în special 11:11, înseamnă că ar trebui să te concentrezi pe păstrarea gândurilor tale, pentru că dorințele tale se vor manifesta instant în formă.

Pune toată atenția asupra a ceea ce dorești în loc de ceea ce te temi și îngerii tăi vor continua să te răsplătească.

Cu cât vedeți mai mult un ceas, un semn sau orice altceva cu numere, cu atât este mai puternică conexiunea dintre voi și ghizii dvs. spirituali sau îngerii.

Milioane de oameni din întreaga lume pot atesta că au văzut aceste numere mai des, ceea ce sugerează doar că mai mulți dintre noi au început călătoriile noastre spre a deveni

Lucrători de Lumină sau vindecători pentru planetă.

Întrucât Pământul este într-o astfel de stare de dezordine către exterior, atât de mulți oameni au fost chemați pentru a readuce pacea și armonia pe planetă, făcând Pământul nostru o adevărată grădină a Edenului, pe care să putem cu toții să prospere și să ne bucurăm de experiența umană .

Conform Calendarului Maya, împlinirea vârstelor a început pe 21 decembrie 2012 la 11:11, marcând o nouă epocă pe planeta noastră – o schimbare literală a conștiinței de la Epoca Întunecată la Epoca de Aur.

Un alt lucru interesant despre 11:11 este că numerele adaugă până la patru, care este numărul pentru transformare și dizolvarea ego-ului.

Mulți vindecători și conducători spirituali de pe Pământ interpretează 11:11 pentru a însemna că stăpânii în ascensiune s-au întors pe planetă pentru a ne ajuta în această grandă vindecare și pentru a ajuta la readucerea Pământului din nou la aliniere.

De fiecare dată când vezi că numerele se repetă, în special 11:11, îngerii tăi vor să știi că ești pe calea cea bună și că te vor proteja indiferent de adversitățile cu care te confrunți. În acest timp, trebuie să devenim stăpâni pe noi înșine, în loc să cedăm negativității și haosului din jurul nostru.

Am creat literalmente această lume din cauza lipsei de autocontrol, așa că acum stăpânii noștri ne-au amintit că trebuie să ne revendicăm puterea internă și să învățăm din nou să ne guvernăm, învățând să coexistăm cu toate ființele de pe planetă.

Este o perioadă foarte interesantă aici, pe Pământ, în ciuda a ceea ce s-ar putea vedea că se întâmplă în jurul tău.

Pe măsură ce vindecarea și transformarea grandioasă continuă să se desfășoare, în curând, mici schimbări se vor solda cu schimbări mult mai semnificative, pe măsură ce vălul este ridicat și mai multe persoane sunt trezite pentru Unitatea noastră.

Poate părea dificil în acest moment, dar continuă să ai încredere în îngeri și să știi că au cele mai bune intenții ale tale.

Cu toții suntem o singură familie și suntem în acest lucru împreună.

Nu vă uitați în afara dvs. pentru niciun răspuns; aceasta va duce doar la mai multă confuzie și sentimente de disemporare.

Aveți încredere în puterea universului pentru a vă ajuta să vă vindecați și oricând observați 11:11, monitorizați-vă gândurile și asigurați-vă că vibrația dvs. se potrivește cu ceea ce doriți să vedeți în realitatea voastră fizică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.