O scrisoare către fiii și fiicele noastre

May 27, 2020 by No Comments

Împărtășind dorințele noastre, o scrisoare deschisă fiilor și fiicelor noastre.

„Bineînțeles, dacă îți plac copiii tăi, dacă îi iubești din momentul în care încep, tu însuți vei începe din nou, în ei, cu ei și, deci, mai există ceva din nou în lume.” William Saroyan

Minunea pe care un copil o aduce pe lume nu este complet asociată cu orice am experimentat până acum. Pe măsură ce călătorim prin minunata călătorie a vieții, o întrebare, în special, a rezultat din propria iluminare personală. „Ce putem face pentru a îmbunătăți propriile noastre vieți și viețile generațiilor noastre viitoare în sincronicitate?”

Advertisements

PROMISIUNEA UNUI PĂRINTE …

Fiilor și fiicelor noastre,

În calitate de co-creatori ai propriului viitor, ne dăm seama că gândurile, cuvintele și acțiunile noastre construiesc un cadru implicit pentru ceea ce va fi realitatea de mâine. Noi, ca părinți, am dorit întotdeauna să fii adus într-o lume fără boală, frică, război și inegalitate.

Advertisements

În trecut, m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple prin practica parentală în vârstă de „face așa cum spun eu, nu așa cum fac eu”. Acum suntem treziți la faptul că lumea poate deveni locul mai bun la care am visat cu toții dacă vom fi schimbarea. Facem o promisiune de a realiza acel vis în propriile noastre vieți datorită iubirii noastre necondiționate pentru tine .

NI SE AMINTEȘTE DE O POVESTE DESPRE O MAMĂ, FIUL EI ȘI VIZITA LOR CU GANDHI:
O mamă se rugase cu fiul ei să-și rupă obiceiul de zahăr, dar nu a putut face acest lucru. Ca o ultimă soluție, a început o lungă călătorie pentru a vedea idolul fiilor ei, Gandhi, cu speranțele că ar putea să-l influențeze. Când a ajuns la Gandhi, ea a explicat că fiul ei nu va înceta să mănânce zahăr

„Fiul meu mănâncă prea mult zahăr.” ea a explicat: „Nu este bine pentru sănătatea lui. Vă rog să-l sfătuiți să înceteze să îl mănânce?

Gandhi a ascultat pledoaria femeii, s-a gândit și a răspuns: „Vă rog să vă întoarceți în două săptămâni. Voi vorbi cu fiul tău.

Femeia a răspuns cu confuzie pe față și s-a întrebat de ce nu i-a cerut băiatului să înceteze imediat să mănânce zahăr. A luat mâna fiului ei și s-a întors la casa lor.

Două săptămâni mai târziu, a vizitat din nou Gandhi. De data aceasta, însă, Gandhi s-a uitat direct la băiat și i-a spus: „Ar trebui să încetați să mâncați zahăr. Nu este bine pentru sănătatea ta ”. Băiatul a dat din cap și a promis că va înceta să mănânce zahăr.

Mama băiatului era uluită. Ea a întrebat-o pe Gandhi: „De ce nu i-ai spus asta acum două săptămâni? De ce a trebuit să călătoresc acasă și apoi din nou înapoi? ” Gandhi a zâmbit și mi-a răspuns: „Acum două săptămâni am mâncat eu foarte mult zahăr”.

ACEASTĂ POVESTE SERVEȘTE CA O AMINTIRE A DECLARAȚIEI PE CARE ȚI-O FACEM. VOM ELIBERA LUMEA – ÎNCEPÂND CU NOI ÎNȘINE, ÎNCEPÂND AZI, ÎNCEPÂND ACUM. ASTĂZI ESTE ZIUA ÎN CARE VĂ FACEM ACEASTĂ PROMISIUNE DE SCHIMBARE .
Acum luăm măsuri și conducem prin exemplu. Practicăm stiluri de viață sănătoase; stiluri de viață care vor permite viitoruri mai bune, nu probleme mai mari. Ne eliberăm propriile temeri interne de a crea o lume externă fără ea. Apelul global la pace, dragoste și egalitate care a fost răsunat de generațiile trecute va fi auzit acum în timp ce ne asumăm propria noastră responsabilitate și acțiune individuală.

Vă facem această promisiune pentru că vă iubim și știm că iubirea poate schimba lumea .

<3, Parintii tai Faceți declarația ca „să fie schimbarea”. Ce îți dorești fiilor și fiicelor tale? Adăugați propria promisiune în conversația de mai jos!

Leave a Comment

Your email address will not be published.