Valoarea vorbirii

May 27, 2020 by 2 Comments

Ce s-ar spune dacă ar exista un singur moment de a vorbi?

Realizarea unui singur moment de exprimare creează un sentiment imediat de urgență pentru a aborda întrebarea de mai sus. Oamenii de-a lungul istoriei au luat decizii să stârnească focul unei limbi adevărate. În toate aceste momente, a fost creat un impact asupra cursului civilizației. Oricât de mare sau mic ar fi fost, acel moment exact a dus cursul la ceea ce este – chiar acum.

Nu puteam fi de acord mai mult. Tăcerea nu protejează pe nimeni. Tăcerea nu schimbă nimic.

Advertisements

Trecutul a văzut societatea programată într-o teamă de a vorbi. Chiar în acest moment, există o voce care a fost atrasă într-o clipă, prinsă în minte. Chiar și în această epocă înfloritoare de iluminare, ne regăsim într-un fel de blocaj, cu milioane de atitudini pasive și minți încrucișate care se strecoară printr-un proces de zi cu zi.

VORBIȚI PENTRU VOI, VORBIȚI PENTRU CEI CARE AU NEVOIE.
Teama de amenzi, închisoare sau chiar moarte a dat peste cap tuturor celor care au adus în trecut gânduri de adevăr în limba lor. Puțini care nu se temeau să vorbească trăiesc de-a lungul istoriei ca fiind unele dintre cele mai mari figuri din cursul istoriei.

Unde ar fi lumea în acest moment, dacă Dr. Martin Luther King nu ar fi condus faimoasa martie de la Washington pentru locuri de muncă și libertate? Ce se întâmplă dacă Mikhail Gorbaciov nu ar fi avut niciodată curajul să renunțe la puterea absolută a comunismului sovietic? Și ce se întâmplă dacă Millicent Fawcett nu ar fi decis niciodată să facă campanie pentru drepturi și voturi egale pentru femei? Sau, dacă nu am învățat Isus niciodată un mesaj de dragoste, iertare și credință? Lista continuă.

Advertisements

Din nou, vedem că vorbirea a ghidat umanitatea spre locul unde se află acum și nu suntem aproape nicăieri. Când se realizează că un singur moment poate fi tot ce trebuie să vorbim și să schimbăm cursul progresului societal, acesta devine brusc cel mai important lucru care ar putea fi făcut vreodată.

Realizarea adevăratei valori a vorbirii poate deschide o lume a posibilității. Există mai multe situații în care puteți găsi că vorbirea schimbă situația – de multe ori în bine. Vorbirea poate schimba mințile celor împotriva ta, sau poate chiar a celor care sunt împotriva altuia. Vorbirea în afaceri ar putea să vă facă o creștere sau să închideți un client. Chiar și a te ridica în fața fricii și a vorbi în propria minte poate altera o stare de spirit sau o perspectivă, ducându-te la atracția unui moment prezent mai de dorit. Cel mai important, accelerarea și vorbirea despre umanitate ar putea crea o marcă de neșters în istorie, care va fi prețuită și sărbătorită de generații întregi.

Vorbind în momentul prezent. .

După cum afirmă Eckhart Tolle, „ Dă-ți seama profund că momentul prezent este tot ceea ce ai avut vreodată. Faceți din Acum accentul principal al vieții voastre ”. Călătoria dincolo de acum pentru a oferi o oportunitate pentru viitor oferă o garanție goală.

Uitați de viitor și concentrați-vă doar pe prezent; vorbirea în prezent vorbește pentru viitor.

DECI, ÎNTREBAREA ESTE:
Ce așteaptă în interiorul tău ?

Ce daruri umanității pot fi împărtășite din sufletul tău , începând de acum?

2 Replies to “Valoarea vorbirii”

 1. Tһis design is wickeԀ! You obѵіously know hoѡ to keep a reader amused.
  Between your wit and your ѵideos, I was almpst moved
  to star my ownn blog (well, almost…HaᎻa!) Excellent job.
  I really loved wһat yoᥙ had to say, and
  more than that, hօw you presented it. Too cool! http://www.talniri.co.il/finance/MobileMenu.aspx?returnurl=https://fcei.unan.edu.ni/matematica/community/profile/alesle0mqw/

 2. Ηowdy just wanted to gie you a quick heads up.
  Thhe words іn your post seem to be running off the screen in Ie.

  I’m not sure if this is a format issue or something tߋ do with
  btowser compatibility but І thought I’d post to let y᧐u know.
  The desіgn look great though! Hope you gget the problem fixed soon. Kᥙⅾos http://www.garrisonexcelsior.com/redirect.php?url=https://gitlab.unifei.edu.br/inbardrkad

Leave a Comment

Your email address will not be published.