FRAZELE PE CARE MINCINOSII CRONICI LE FOLOSESC CEL MAI DES

Mincinoșii cronici vor încerca să spună anumite fraze care sunt dăruitoare înșelăciunii lor, iar dacă sunteți înarmați cu această listă de 5 fraze comune pe care le folosesc mincinoșii, nu veți cădea prada crezului lor.

Nimeni dintre noi nu spune adevărul 100% din timp, dar minciunile albe pentru a salva pe cineva de a avea sentimente rănite sunt un lucru; înșelăciunea cu intenția de a ascunde informații importante este alta.

Poliția beneficiază de detectori de minciuni și de detectivi care sunt instruiți să recunoască semnele de înșelăciune.

Pe de altă parte, sunteți mai puțin echipat pentru a ști când cineva încearcă să facă un nebun din voi, dar puteți căuta aceste semne în limba pe care o auziți de la persoana pe care suspectați că a mințit.

5 TIPURI DE UTILIZARE A FRAZELOR PENTRU A LE FACE CREDIBILE

Minciunile pot duce la relații rupte, încredere ruptă și chiar pierderi financiare atunci când ne punem credința într-un fel de persoană greșită.

Dar cum știți mincinoșii de la oamenii cinstiți?

Protejați-vă de a fi înșelați cunoscând aceste 5 fraze și strategii comune pe care mincinoșii vor încerca să vă facă să le credeți.

1. FĂCĂTOR / SĂ ÎȚI CAUTI ADEVĂRUL

Ei bine, am spera că ei vor spune întotdeauna adevărul, dar un mincinos va încerca să spună:

„Să fie destul de sincer cu tine”, ca sprijin pentru o poveste care este în mod evident o minciună, în timp ce oamenii care nu se simt defensivi nu simți nevoia să spui asta.

2. Prea multe detalii

Mincinoșii trebuie să memoreze detaliile poveștii lor false pentru a nu fi prinși în minciună.

Adesea vă vor spune prea multe detalii ca urmare a încercării de a face povestea lor să pară realistă și să le acopere piesele.

De exemplu, un mincinos va încerca să spună „Era exact ora 8:15 când am privit pe fereastră și am văzut că mașina lipsește de pe aleea. să verifice ceasul ca fiind prima lor reacție, așa că acest detaliu suplimentar este un cadou al unei povești concoctate de un mincinos.

3. NICIODATĂ / MEREU

4. UTILIZAREA „ELUI”, „EL / EA”, SAU MAI MAI MULTI DE „Eu”

Evitarea proprietății și a răspunderii este ceea ce se întâmplă atunci când mincinoșii încearcă să se explice și speră că le vei crede.

Drept urmare, ei folosesc pronumele personal „Eu” mai rar în timp ce își spun povestea.

Potrivit American Psychological Association, un studiu de detectare a minciunii de la Universitatea din Texas din Austin a analizat declarațiile scrise și ar putea prezice minciunile căutând aceste 3 tipuri de fraze pe care mincinosii le folosesc pentru a vă determina să le credeți:

* Mai multe cuvinte de emoție negativă precum ură, fără valoare, supărat sau trist

* Folosirea mai puțin a cuvintelor care sunt excepții, cum ar fi „DAR” sau „EXCEPTIE”

* Mai puțină utilizare a declarațiilor „EU”

Cercetătorii au reușit să dezvolte un program software care analizează scrierea pentru aceste fraze pe care mincinoșii le folosesc diferit și au fost capabili să detecteze minciuni cu o precizie de 67%, ceea ce a fost mai bun decât un judecător uman de minciuni care a fost doar 52% din timp.

5. NEGAREA, JUSTIFICĂRI ȘI RĂSPUNSURI SCURTE

Cercetătorii de la Departamentul de Comunicare de la Universitatea de Stat din Michigan au studiat cât de des se află tipic american într-o zi.

Ei au efectuat un sondaj la nivel național la 1.000 de adulți din SUA și le-au cerut să raporteze numărul de minciuni povestite într-o perioadă de 24 de ore. Rezultatele au fost că „Șaizeci la sută dintre subiecți raportează că nu spun minciuni și aproape jumătate din toate minciunile sunt declarate de doar 5% dintre subiecți.”

Deci 40% din populație sunt mincinoși, dar majoritatea minciunilor raportate sunt spuse de câțiva oameni care mint mult mai des decât alții.

Când a fost întrebat despre povestea lor, un mincinos va nega automat orice faptă greșită, chiar dacă nu au fost încă acuzați de asta. Un mincinos va încerca, de asemenea, să spună de ce au acționat într-un anumit fel, chiar dacă nu le-ați întrebat motivul.

Acest lucru este pentru a da o justificare pentru comportamentul lor și pentru că se simt vinovați.

Mincinoșii vor vorbi, de asemenea, în fragmente de propoziții scurte care nu dau un răspuns complet, deoarece încearcă să nu dezvăluie prea mult din ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

În plus față de aceste 5 fraze pe care mincinoșii vor încerca să le spună pentru a te face să le crezi, au mai multe indicii non-verbale pe care le folosesc pe care le poți căuta.

Psihologii de la UCLA spun că puteți căuta aceste indicii non-verbale pe care le minte cineva.

* Frecventa atingere a fetei, învârtirea părului sau ROADEREA  pielII  unghiiLOR

* Susținerea contactului vizual fără a privi departe în timp ce vorbesc

*PLIMBAREA DE COLO COLO frecvent și nervos

* Picioarele îndreptate spre ușă sau departe de tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.