Moduri de a opri ingrijoararea

Distribuie

Ingrijorarea a este una dintre cele mai mari cauze ale nefericirii.

Răspândirea poate crea probleme care nici nu am existat sau chiar nu s-ar putea întâmpla în primul rând.

Loading...

Majoritatea problemelor sau situațiilor pe care le conjugăm în minte sunt bazate pe frică și îngrijorare și nu ne ajută – deși credem că prin răsturnare ajutăm sau ne protejăm într-un fel.

Ceea ce facem cu adevărat este să ne jefuim de acest dar chiar în acest moment.

După ce am început, este greu să oprimingrijorarea.

AICI SUNT 5 MODURI DE A PUNE CAPAT INGRIJORARII:

1. OPRESTETE SI FOCUSEAZATE PE GANDIRE POZITIVA CHIAR ACUM

Am devenit o societate care permite răsturnarea și gândirea negativă să prevaleze.

Simplificându-vă atenția către ceea ce te face fericit sau pentru ceea ce îți este recunoscător, poți începe să-ți reînvăți mintea pentru a gândi mai pozitiv.

mintiți-vă: este nevoie de o singură cărămidă simultan pentru a construi o casă …

În consecință, veți începe să vă simțiți mai liniștit și să vă opriți din INGRIJORARE, deoarece nu mai puneți atâta accent pe negativitatea pe care o percepeți în voi și în altă parte.

Amintiți-vă, energia curge acolo unde se îndreaptă atenția – puteți opri răsturnarea creând conștientizare în spatele gândurilor.

2. REPETI CUVINTE LINISTITOARE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Fii atent la creierul tău chiar în acest moment … ce fel de gânduri observi?

Cel mai probabil, veți observa că majoritatea centrelor dvs. de răsturnare în jurul a ceea ce aveți de făcut astăzi sau ceea ce a spus cineva care v-a înfuriat sau chiar a degradat gândurile despre voi.

Totuși, nu te simți rău; cu atâta negativitate în jurul nostru, menținerea unei mentalități pozitive consecvente nu este întotdeauna ușoară.

Cu toate acestea, puteți contracara gândurile negative, care induc stresul cu cuvinte simple, pașnice.

Ori de câte ori simțiți o anxietate care apare, introduceți cuvinte calmante în conștientizarea dvs., cum ar fi: Tranșil. Calm.

Pașnică. Seninătate. Ușoară. Dragoste. Relaxare. Briză. Plajă.

Ultimele două cuvinte din secvență descriu peisaje, pe care le puteți face la fel de bine dacă vă face să vă simțiți pașnic.

Cuvintele poartă mult sens și putere, așa că folosește-le în avantajul tău ori de câte ori te simți stresat.

3. MEDITAȚI REGULAT.

Vă sugerăm meditația mult pe site-ul nostru, dar pentru un motiv întemeiat.

Când meditați, opriți fluxul de gânduri care vă bombardează conștiința în fiecare secundă și, în schimb, vă mutați într-un spațiu în care liniștea are prioritate.

În timp ce nu trebuie să vă opriți creierul pentru a medita, mulți oameni consideră că gândurile lor încetinesc incredibil și se pot observa mult mai ușor cu respirații controlate și ochi închiși.

Meditația aduce pur și simplu conștientizarea în corp și face mult mai ușor să faceți față provocărilor zilnice.

Dacă doriți să cultivați mai multă pace în mintea și viața voastră, începeți să meditați sau stați liniștiți concentrându-vă pe nimic altceva decât pe respirația dvs. cel puțin zece minute pe zi, zilnic.

Veți găsi că adoptarea unei mentalități mai pașnice devine mult mai atinsă.

4. Trăiește AICI ȘI ACUM.

Uitați de erori pe care trebuie să le executați mâine după muncă sau de facturile pe care trebuie să le plătiți săptămâna viitoare sau de incertitudinea viitorului dvs. la care nu ați ajuns până acum.

Când lăsați gândurile ca acestea să se rumenească, aceasta poate provoca o mare disconfort în interiorul corpului și poate duce chiar la anxietate, depresie, stres cronic și alte probleme grave.

Majoritatea anxietății este cauzată de faptul că trăiești pur și simplu într-un alt timp decât cel pe care îl avem acum, așa că adu-ți înapoi în prezent ori de câte ori simți că gândurile te duc în altă parte.

Permițându-ți să curgă dintr-un moment în altul, la fel cum ai făcut ca un copil, vei recapata ceea ce înseamnă să simți adevărata pace.

5. IESI IN NATURĂ.

Natura este modalitatea perfectă de a liniști o minte ocupată.

Puteți face acest lucru într-un weekend sau în pauza de prânz într-un parc din apropiere.

Dacă sunteți într-adevăr stresați, având în vedere să mergeți într-o vacanță undeva frumoasă și departe de orice.

Orice puteți face pentru a vă consolida legătura cu natura vă va aduce beneficii minții dvs. și vă va ajuta să vă amintiți că creăm cel mai mult stres pe care îl simțim în mintea și corpul nostru.

Ne-am dat originea într-un loc de armonie pură, iar cea mai mare parte a ceea ce vedem în jurul nostru este doar o iluzie foarte persistentă. Amintiți-vă că natura nu se luptă de-a lungul vieții și nici nu trebuie.

Nu vă lăsați prea atenți de chestiunile banale ale lumii materiale, pentru că nu veți găsi pace în numere sau bunuri.

Adevărat, pacea se află deja în inima ta, dar Mama Pământ te poate ajuta să-ți amintești acest lucru, oferindu-ți mângâiere din tulpinile societății moderne.

Loading...