Oana Sarbu a spulberat legenda! Nu de Stefan Banica Jr. a fost indragostita cand jucau in „Liceenii”, ci de alt artist! Cine a fost prima ei iubire

S-au implinit 33 de ani de la aparitia filmului „Liceenii” si fanii celui mai faimos film romanesc pentru adolescenti din toate timpurile inca sunt convinsi ca intre protagonistii Oana Sarbu si Stefan Banica jr., la vremea respectiva, a avut loc o poveste de dragoste. Iata ca Oana Sarbu a spulberat mitul, povestind de cine a fost indragostita atunci!

Au trecut mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului Liceenii, film care, la vremea respectiva a rulat mult timp cu casa inchisa, inclusiv dupa Revolutie, si continua sa-si gaseasca locul in grila de programe a televiziunilor chiar si acum.

Multa lume, fermecata atunci de chimia dintre Oana Sarbu si Stefan Banica jr., interpretii carismaticelor personaje Dana si Mihai, s-a intrebat daca intre cei doi actori nu exista sentimente si in afara platoului de filmare…

Loading...

Iata ca Oana Sarbu (51) a elucidat misterul si, mai mult, a povestit, intr-un interviu pentru Libertatea, cine era, de fapt, barbatul care ii furase inima la vremea respectiva.

Artista a marturisit ca, la vremea aceea, ea nu avea ochi pentru carismaticul Stefan Banica jr., dupa care suspinau toate fetele, deoarece ea era indragostita de un alt artist, deja consacrat, cu 10 ani mai mare ca ea – este vorba despre nimeni altul decat Laurentiu Cazan!

„Aveam vreo 14 ani cand Laurentiu a devenit idolul meu si al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din Bucuresti, unde am invatat.

Loading...

Aparitiile lui de inceput, perioada cand l-am vazut primele dati in emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred ca la «Stelele muzicii si dansului», ne tulburau auzul, simturile.

M-am indragostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Înca sunt mandra de el, de ceea ce a insemnat trecerea sa prin adolescenta si activitatea mea artistica, dar si prin emotia sufletului meu”, a spus Oana Sirbu pentru Libertatea.

oana
oana

„Laurentiu ne-a ravasit cu aparitia lui in luminile reflectoarelor. Era o perioada cand baietii mai nonconformisti erau obligati sa-si prinda parul cu agrafe, sa nu se vada ca au parul lung, imi amintesc de Vasile Seicaru, Stefan Hrusca.

Loading...

Laurentiu Cazan a scapat asa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cantec al sau!”, a povestit Oana, care, recent, a avut ocazia sa cante alaturi de barbatul de care a fost aat de indragostita:

„Nu mi-as fi inchipuit ca vor exista momente unice, sa urc pe scena alaturi de Laurentiu Cazan, la 36 de ani dupa ce el si muzica sa au aparut in viata mea! Am cantat Uita tristetea, piesa cu care m-a fermecat si cu care s-a lansat prin 83”.

 

laurentiu
laurentiu
Loading...