Bond este pe sec! Daniel Craig bea Bere Fara Alcool in noua ecranizare No Time To Die

Se pare că ianuarie a inspirat chiar și unii dintre cei mai cunoscuți băutori din lume să renunțe la băutură, inclusiv însuși 007.

Ca parte a activității sale de promovare pentru viitoarea filă Bond 25, Daniel Craig a apărut într-o reclamă pentru Heineken care bea o bere fără alcool.

Personajul Bond a fost întotdeauna sinonim cu o băutură răcoritoare, preferând „agitat și nu agitat”.

„Daniel Craig vs James Bond”,in scurtul videoclip îl prezinta pe Daniel, în vârstă de 51 de ani, așezat într-un bar cu cravată neagră.

Un barman îi pregătește apoi un cocktail, îl prezintă și spune: „Et Voila, Double O.”

Dar Daniel clătină din cap în dezaprobare, înainte de a arăta spre o găleată înghețată de Heineken 0.0.

Cu toate acestea, luând băutura răcoroasă, se dovedește că Bond ar putea doar să încerce să fie responsabil, spunându-i barmanului „Eu lucrez” în timp ce cântă melodia clasică.

No Time To Die, care urmează să apară în aprilie, a fost descris anterior ca fiind cel mai „film” Bond, în urma unei serii de revelații, inclusiv utilizarea unui hibrid Aston Martin Valhalla la filmari alături de DB5 pe benzină.

bond
bond

De asemenea, actorii și echipajul din echipă au decis să fie mai conștienți din punct de vedere al mediului, după ce au fost observați că beau din sticle de apă reutilizabile, economisind aproximativ 230.000 de sticle de apă de unică folosință din plastic.

La începutul acestui an, Mail a dezvăluit că creatorul Fleabag, Phoebe Waller-Bridge, fusese introdus ca scenarist pentru a se asigura că blockbuster-ul era potrivit pentru epoca #MeToo.

Și acum am aflat mai multe secrete din filmul de 200 de milioane de lire sterline, care va fi lansat în aprilie.

Scenariul îl are pe Bond căsătorit cu dr. Madeleine Swann – psihologul interpretat de actrița franceză Lea Seydoux care a apărut pentru prima dată în Spectrul din 2015. Dar refuză să ia numele noului ei soț.

In dimineața de după nunta lor, Bond se trezește cu ochi adormiți și spune „Bună dimineața, doamnă Bond”, la care răspunde: „Nu vrei să spui doamna Swann?

bond1
bond1

De asemenea, Daniel va fi primul Bond care își va îmbrătini părul cenușiu în filmul care urmează.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a încercat să-și deghizeze nuanța naturală în filmele trecute, dar s-a raportat că faptul că Daniel are un aspect ceva mai „matur” de această dată este perfect pentru ultima sa perioadă ca Bond.

Între timp, producătorul de obligațiuni Barbara Broccoli a dezvăluit că a fost „devastată” când Craig a spus că No Time To Die va fi ultimul său film din 007.

“Este destul de devastator”, a spus ea pentru Empire.

Broccoli a adăugat: „Și dacă nu s-ar fi întors [pentru No Time To Die], aveam de gând să-mi pun o plapumă pe cap și să plâng trei ani.”

No Time To Die este lansat în cinematografele din Marea Britanie pe 2 aprilie 2020.