Atingerea: o tehnică antică pentru a vă debloca potențialul complet

June 3, 2020 by No Comments

Dacă ți-aș spune că îți poți schimba complet viața în zece zile, nu ai sări la această șansă? Arta străveche de a atinge este un schimbător de jocuri pentru cei care trântesc prin viața de zi cu zi fără să trăiască cu adevărat.

Mulți dintre noi trecem prin viață fără să ne dăm seama niciodată că există atât de multe disponibile. Acceptăm ceea ce viața ne-a tratat fără să ne punem la îndoială. Ajungem să acceptăm probleme de sănătate, emoționale și economice, așa cum sunt și pierdem repede din vedere visele pe care le-am avut în vedere atât de pasional.

Dar, dacă lucrurile ar putea fi diferite? Ce se întâmplă dacă ne-am putea schimba viața în bine cu o simplă tehnică?

Advertisements

Există de fapt o tehnică simplă și se numește „Tapping”.

CE ESTE TAPPING ?
Tapping-ul este o tehnică folosită de peste cinci mii de ani, descoperită în doctrina chineză. Medicii antici chinezi ar promova acest lucru pacienților lor cu mii de ani în urmă, ca o modalitate de a se vindeca.

În multe feluri, atingerea este asemănătoare cu acupunctura. Îți iei energia sau durerea negativă și te concentrezi asupra ei. Apoi, atingând de cinci până la șapte ori pe puncte meridiane, puteți elibera energia emoțională negativă care v-a blocat să vă primiți abundența. De fapt este destul de simplu. Te poate ajuta să obții mai mult fizic, mental și spiritual.

Advertisements

Wayne Dyer a spus că Tapping și-a transformat viața. A aflat ce a controlat în viața sa și cum să-și canalizeze energia. El afirmă, de asemenea, că este mult mai conștient de energia din viața sa și de acasă și îi datorează asta lui Tapping.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEST LUCRU ?
Pe scurt, Tapping îți reface creierul. Îți poate schimba întreaga perspectivă asupra vieții împreună cu fiecare aspect al acesteia. Te poate ajuta cu tulburări emoționale, dificultăți financiare, ameliorarea durerii cronice, dependențe, fobii, boli fizice și multe altele.

Există un motiv pentru care multe vedete practică în mod regulat Tapping. Cu Tapping, veți găsi secretul forței fizice și emoționale. Îți poți și îți vei lua propria stare de bine în mâinile tale și vei face un rezultat mai bun pentru tine.

Cert este că îți poți transforma viața. Chiar ai această putere. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți dorința de a o revendica. Despre acest lucru este vorba. Obținerea viitorului pe care îl meritați, eliberând ceea ce nu vă servește și canalizând energia pozitivă pentru a primi pe deplin. Partea cea mai bună este că oricine o poate face.

În esență, atingerea poate crea o transformare totală a vieții. Dr. Wayne Dyer a folosit puterea iertării, și EFT Tapping, pentru a se elibera de legăturile trecutului. Tehnica de tapping îți poate transforma radical viața.

Puteți afla de la experții EFT de astăzi la The Tapping Solution . În zece zile scurte, puteți vedea schimbări remarcabile în experiența dvs. fizică. Îți vei da seama ce te-a provocat durere fizică sau emoțională și o vei elibera cu succes.

Advertisements