Aura umană: Ce este și cum funcționează?

June 3, 2020 by No Comments

Știați că vă creați propriul câmp energetic? E adevarat. Abundența impulsurilor electrice (aura) de la creier la sfârșitele nervoase ale corpului creează un câmp energetic.

În mod incredibil, ne afectăm câmpul energetic (sau „ aura ”) prin stările noastre mentale, emoționale, fizice și spirituale. Mediul în care te înconjoară îți afectează și aura. Ai auzit vreodată expresia „ești un produs al mediului tău”? Ei bine, aura ta poate fi doar o parte din asta.

HAI SĂ „EXPLORĂM” AURA ”UN PIC MAI MULT.
AURA = ENERGIE VIZIBILĂ
„Toate fenomenele – de pe planeta în care locuim până la oceane, nori, păduri și flori care ne înconjoară, apar în dependență de tipare subtile de energie. ”- Dalai Lama

Advertisements

Cei mai mulți dintre noi nu vedem energie fără ajutorul instrumentelor științifice. Bioelectrofotografia surprinde aceste câmpuri de energie ca o lumină permeabilă în jurul corpului.

Aura ta va radia adesea o strălucire colorată și strălucitoare atunci când te simți fericit, te simți binecuvântat sau pur și simplu te afli într-o stare de spirit pozitivă. În plus, inima ta va emite de fapt o strălucire roz și aurie, sub formă vibrantă, când vei simți oricare dintre aceste emoții pozitive.

Atunci când te simți supărat, trist, deprimat, anxietat sau orice altă stare negativă, corpul tău îți minimizează emisia de aură. Intr-adevar. culoarea plictisitoare. Vibrația își pierde strălucirea și atitudinea, felul în care starea ta de spirit devine tristă și tristă atunci când te simți rău.

Advertisements

AURA ȘI CONȘTIINȚA
„Dezvoltăm ideea că conștiința noastră face parte din lumea materială și că, prin conștiința noastră, putem influența direct lumea noastră. ”- Dr. Konstantin Korotkov

Mai uimitoare este ideea că s-ar putea să fii capabil să schimbi lumea utilizând propria energie. Deși cu siguranță nu este o idee nouă (budiștii au crezut acest lucru de mii de ani), această noțiune nu avea niciun sprijin sau legitimitate din partea comunității științifice.

ÎNTÂLNEȘTE-TE CU DR. KOROTKOV
Apoi, un om de știință rus cu numele Dr. Konstantin Korotkov, profesor de fizică la Universitatea Tehnică de Stat din Sankt Petersburg din Rusia, a proclamat că energia și conștiința noastră au un impact asupra mediului înconjurător.

El a mai susținut că atât ființele umane, cât și elementele găsite în natură au propriile câmpuri energetice și că aceste energii pot interacționa unul cu celălalt (examinat în continuare în studiul Princeton, mai jos).

Dr. Korotkov a dezvoltat tehnica cunoscută sub denumirea de vizualizare a descărcărilor de gaze (GDV). Aceasta este o colecție de tehnici care permit captarea câmpurilor de energie electrică. În acest sens, Korotkov a descoperit modalități de a vizualiza energia emoțională, mentală, fizică și spirituală radiată de ființele umane și de alte elemente naturale.

GDV a facilitat patentarea Electrofotonicii, linia tehnologică a lui Korotkov care captează energia provenită de la oameni, obiecte neînsuflețite, lichide, plante și pulberi și a convertit aceste imagini într-un model digitalizat.

Korotkov și cercetătorii săi afirmă că această tehnologie poate detecta câmpuri energetice anormale și poate facilita diagnosticul de diverse boli și dezechilibre fizice și emoționale.

În plus față de diagnostic, Korotkov și colegii de savanți cercetează modul în care GDV și electrofonic pot ajuta cu tratamente care pot salva viață pentru cancer. Pe lângă medicină, tehnologia este utilizată în domenii precum agricultura, biofizica, ecologia, genetica, știința criminalistică și psihologia.

Rețineți că dr. Korotkov nu este singur în a proclama că mintea și energia noastră ne pot modifica lumea materială.

PROGRAMUL PEAR DE PRINCETON
Universitatea Princeton (da, că Princeton) a creat o diviziune cunoscută sub numele de programul Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR).

Programul PEAR se concentrează pe „studiul interacțiunii conștiinței umane cu dispozitivele, sistemele și procesele fizice sensibile și dezvoltarea unor modele teoretice complementare care să permită o mai bună înțelegere a rolului conștiinței în stabilirea realității fizice.”

De asemenea, au înființat o organizație de cercetare non-profit și o companie care furnizează dispozitive special concepute pentru a fi utilizate pentru cercetare.

Cu alte cuvinte, una dintre cele mai importante instituții de cercetare din lume consideră că este suficient ca „conștiința dr. Korotkov să ne influențeze în mod direct lumea” pentru a investi milioane de dolari într-un program dedicat studiului său, al unei organizații de cercetare non-profit și al unei companii care produce dispozitive care vor fi utilizate pentru studiu.

EXPERIMENTUL „COIN FLIP” PRINCETON
Oamenii de știință Princeton din programul PEAR folosesc dispozitive numite generatoare aleatoare de evenimente (REG) în multe dintre experimentele lor. Aceste dispozitive generează la întâmplare un șir de numere, care sunt apoi stocate în fișierele de calculator.

Una dintre aceste mașini REG reproduce flipuri de monedă. Așadar, atunci când este lăsată singură, mașina se aruncă la o clipă de 50/50 de capete și cozi, așa cum era de așteptat. Cu toate acestea, atunci când cercetătorii au plasat o ființă umană lângă mașină și le-au spus să se concentreze intens pe capete sau cozi, rezultatele s-au schimbat în mai multe capete sau cozi!

Iată un rezultat care este și mai interesant. Când două persoane într-o relație, cum ar fi un cuplu căsătorit, s-au concentrat pe aceleași rezultate ale capetelor / cozilor, rezultatele au fost intensificate. Într-adevăr, au apărut chiar mai multe capete sau cozi. Potrivit cercetătorilor, acest lucru s-a întâmplat în aproape fiecare experiment.

TOTUL ESTE ENERGIE
„Acum îmi dau seama că nu este minunea care creează credinciosul. În schimb, cu toții suntem credincioși. Credem că iluzia lumii materiale este complet reală. Credința este singura noastră închisoare. Ne împiedică să facem călătoria în necunoscut. ” – Deepak Chopra

Acest citat fenomenal de Dr. Deepak Chopra rezumă procesul de gândire al persoanei comune în cinci propoziții. Aproape toți suntem implicit în mod inconștient în acest cadru al minții atunci când mergem despre viața noastră de zi cu zi.

Einstein a scris formula revoluționară a lui E = mc2 în 1905. Desigur, această teorie demonstrează că masa unui obiect și energia lui sunt aceleași. Cu toate acestea, am avut nevoie de aproape 120 de ani pentru a începe să facem legătura între oameni, energia noastră și universul nostru!

Cert este că tot ceea ce vedem, auzim, atingem, mirosim și gustăm constă în energie. Oamenii de știință din întreaga lume încep să descopere interconectivitatea elementelor aparent nelegate. Desigur, toate acestea se întâmplă prin studiul câmpurilor electrice și magnetice.

Viitorul câmpurilor energetice umane, conștiința noastră și modul în care aceasta poate influența lumea este cu adevărat interesant și potențial revoluționar.

Advertisements