Gigi Becali, Câți lei a primit acest bărbat fără un picior

gigi
Te-ar putea interesa si:
Loading...

Gigi Becali, Câți lei a primit acest bărbat fără un picior

Weekendul acesta a fost important pentru creștinii ortodocși, care i-au sărbătorit pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie,

Izvorâtorul de mir și Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, ale cărui moaşte se află în Catedrala Patriarhală.

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Printre vedetele de la noi care au dat de pomană zilele acestea se numără și Gigi Becali, care este cunoscut pentru generozitatea lui față ce oamenii aflați în situații delicate. Câțiva fotografi au surprins momentele în care afaceristul a împărțit bani chiar în fața palatului său.

Câți lei a primit un bărbat fără un picior de la Gigi Becali.

În vârstă de 60 de ani, Gigi Becali respectă cu sfințenie tradițiile creștine și în zilele de sărbătoare, el dă de pomană.

Așa s-a întâmplat și în weekendul acesta, pe când se afla la palatul său din zona Aviatorilor, iar vestea s-a răspândit repede în jur.

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Îmbrăcat cu haine deschise la culoare: un pulover cu guler de blană maro, asortat cu ciocatele de piele din picioare, latifundiarul și-a făcut apariția la palatul său din Nordul Bucureștiului într-un bolid elegant, potrivit click.ro.

La scurt timp după ce a ajuns la clădire somptuoasă pe care o deține, mai mulți oameni au venit la el, iar printre aceștia se numără și un tânăr cu dizabilități.

De altfel, acesta a fost prima care i-a mărturisit povestea lui de viață lui Gigi Becali. Înduioșat, el i-a oferit bărbatului fără un picior 200 de lei, potrivit sursei citată mai sus.

Aceeași sumă a fost dăruită altor două doamne, una dintre ele avea un băieţel de nici doi anișoriîn braţe, iar cealaltă, două fetiţe îmbrăcate în culori vii.

Citeste Si:Ficatul, cum să-l verifici : Iată o modalitate simplă de a afla dacă este sănătos

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Șeful de la FCSB le-a pus câteva întrebări celor două mămici, care i-au răspuns în timp ce aveau privirea în pământ.

În minutele care au urmat alte câteva persoane s-au bucurat de pomana primită din partea lui Gigi Becali.

Scenele de milostenie s-au desfășurat în mai puțin de cinci minute și, în timp ce oamenii au început să se retragă din fața palatului lui Gigi Becali, acesta l-a chemat încă o dată pe bărbatul aflat în cârje, căruia i-a dat ultima bacnotă pe care a mai găsit-o în buzunare.

Ulterior, latifundiarul din Pipera s-a retras în spatele porților palatului împreună cu bodyguardul care a stat lângă el pe tot parcursul acestor momente de binefacere.

Te-ar putea interesa si:
Loading...