Printesa Diana. Afla mesajul din spatele celei mai controversate aparitii ale sale

printesa daiana
Te-ar putea interesa si:
Loading...

Printesa Diana. Afla mesajul din spatele celei mai controversate aparitii ale sale

Anul acesta, ziua de 31 august marcheaza 22 de ani de la moartea Printesei Diana de Wales, ucisa intr-un accident rutier.

Adorata și apoi, mult regretata de catre intregul mapamond, Diana a facut o schimbare notabila atât in perspectiva britanicilor, cât și in a altor culturi, cu privire la moda.

Prin intermediul hainelor ea se exprima, fiind un adevarat style icon care a avut o influenta colosala asupra acestui domeniu.

Fiecare look al sau avea o poveste in spate, sau dorea sa transmita un mesaj.

Spre exemplu, „Revenge Dress”, rochia pe care a purtat-o in iunie 1994, la o petrecere Vanity Fair.

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Destul de controversata la acel moment, intrucât o rochie decoltata și mulata nu reprezenta idealul de tinuta pentru o figura regala, explicatia aparitiei a fost relevata ulterior.

in timp ce Diana participa la evenimentul VF, documentarul Printului Charles avea premiera pe televiziunea nationala.

Separati de trei ani, Printul Charles primise foarte multe critici dupa despartirea de Lady Di, supranumita și „the people’s princess”. in documentar, Charles confirma suspiciunile presei referitoare la un act de adulter cu o alta femeie, pe parcursul casniciei cu Diana.

Din acest motiv, rochia este acum cunoscuta sub numele de „Revenge Dress” și constituie, pesemne, una dintre cele mai faimoase aparitii ale Printesei.

Citeste si:Aspirina din „Las Fierbinti“, de nerecunoscut in viata reala! in film poarta peruca, dar iata cum arata tunsa scurt

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Rochia a fost creata de catre designerul Christina Stambolian cu trei ani in urma, insa la momentul respectiv Diana a considerat-o prea indrazneata.

De altfel, in noaptea respectiva, aceasta trebuia sa poarte o piesa Valentino, insa a facut o schimbare de ultim moment și a optat pentru rochia Stambolian.

Fie ca a fost intr-adevar o razbunare, sau o inversiune spontana, Diana a reușit sa faca un statement public prin intermediul aparitiei sale.

Dincolo de controversata rochie, Printesa a inregistrat numai look-uri reușite, originale și foarte stylish. Regasește in galeria foto 10 dintre cele mai aparte tinute ale sale.