Simona Gherghe, la un pas sa clacheze, dupa ce a fost sunata de educatoarea fiicei sale

Simona Gherghe
Te-ar putea interesa si:
Loading...

Simona Gherghe, la un pas sa clacheze, dupa ce a fost sunata de educatoarea fiicei sale

Simona Gherghe, “mama de doi”, asa cum obisnuieste sa isi spuna pe retelele de socializare, acolo unde isi tine la curent fanii cu activitatile sale profesionale si de familie, a trecut prin momente dificile, in cea de-a doua zi de gradinita a fiicei sale, Ana Georgia.

Pentru ca a fetita cea mare a Simonei a inceput gradinita, vedeta a stat cu sufletul la gura asteptand sa vada cum decurg lucrurile in noua ipostaza.

Daca prima zi a fost perfecta, fara plansete si alte probleme, cea de-a doua a fost complet diferita.

Simona Gherghe a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a intamplat cand a sunat-o educatoarea.„Ana mea este in a doua zi de gradinita, l-am lasat pe Vlad acasa, si sunt in fata gradinitei, pentru ca avem urmatoarea situatie: a cam plans astazi.

Diana, educatoarea, a cam reusit acum sa o linisteasca, ceva mai devreme plangea foartea tare.

Te-ar putea interesa si:
Loading...

Citeste Si Cum sa cureti aragazul fara detergent si fara sa-l freci! Trucul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

Am sunat-o video si i-am spus ca o sa vina mama sa o ia, a reusit sa se linisteasca, acum sunt in expectativa, sa vedem daca intru sa o iau sau daca astept si o sa fie ok. Nu vreti sa stiti ce in sufletul meu.

Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus sa fiu tare, sa rezist, pentru ca asa este in primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plans deloc, a stat pana la ora 1, de la 9 si jumatate”, a spus Simona Gherghe, pe retelele de socializare.

Te-ar putea interesa si:
Loading...

In prima zi, lucrurile ai decurs foarte bine pentru Simona si fiica sa. “Draga mea Ana, in prima zi de gradi…

Am lasat-o jucandu-se, sunt cu telefonul in mana, sper sa fie bine. E clar cine are emotii, nu?”, a fost primul mesaj postat de vedeta, in ziua in care noul an scolar a inceput.

Simona Gherghe este casatorita cu Razvan Sandulescu si cei doi au impreuna doi copii, pe Ana Georgia si pe mezinul familiei, Vlad Ioan.

Vedeta a decis sa ia o pauza de televiziune si in locul sau, la “Acces Direct”, emisiunea pe care o modera la Antena 1, este acum Mirela Vaida. sursa: clickpentrufemei.ro